v4.2.0

 

Nyt og frisk design
Qmanager og samtlige sider i systemet har fået et massivt designmæssigt løft.
Se før-efter eksempler her
 
Valgfrie kundefelter på opgaveudskriften
Det er nu muligt at markere et masterfelt/valgfrit felt som tages med på opgaveudskriften. Denne indstilling skal sættes på selve masterfeltet, og er derfor medtaget alle steder hvor feltet bliver benyttet. Hvis der er gemt en værdi på feltet, bliver det naturligvis også vist på opgaveudskriften.
 
Det er nu muligt at ændre værdierne på valgfrie felter på en opgave
Før denne ændring var det kun muligt at indtaste eller vælge en værdi til et valgfrit felt i forbindelse med, at man oprettede en opgave, og denne værdi kunne efterfølgende ikke ændres, og var derfor den samme i hele opgavens levetid. Men nu er det muligt at ændre værdien på alle typer at valgfrie felter, og det kan gøres på opgavesiden, nederst under fanebladet ”Stamdata” i afsnittet ”Feltværdier”.
 
Autogenerering af anlægsnavn ud fra feltværdier
Det er nu muligt at få systemet til at autogenerere anlægsnavnet ud fra feltværdier man har skrevet eller valgt på anlægget.
Læs hvordan her
 
Overfør dokumenter fra enheder til dokumenthåndteringen
Nu kan man overføre dokumenter der er uploaded under enheder som fx opgaver, anlæg osv til dokumenthåndteringen. Til højre for dokumentnavnet kan man via det lille ikon:  overføre eller kopiere dokumentet til dokumenthåndteringen. Når man har overført dokumentet til dokumenthåndteringen, kan man stadig åbne dokumentet fra enheden, men nu vises dokumentet med ikonet:  der viser at dokumentet ligger i dokumenthåndteringen, og dette er et link dertil. Efterfølgende kan man slette linket, og dokumentet vil stadig være i dokumenthåndteringen.
 
Link til dokumenter i dokumenthåndteringen
Nu er det muligt at oprette et link til et dokument i dokumenthåndteringen fra en hvilken som helst enhed i systemet hvor det er muligt at tilknytte dokumenter.
Læs mere her
 
Upload op til 20 dokumenter af gangen
Det er nu muligt at uploade op til 20 dokumenter af gangen i dokumenthåndteringen.
 
Størrelse på dokumenterne i dokumenthåndteringen
Nu kan man se størrelsen på dokumenterne i dokumenthåndteringen samt hvor meget alle filerne fylder i en mappe.
 
Beregning af index stigning på varelinjer
Hvis man har en vare hvor prisen er beregnet på baggrund af nogle index tal, kan man nu få systemet til at beregne prisen ud fra disse tal.
Læs mere her
 
Default index varelinjeformateringstekst
Under indstillinger på opgavestyring er det muligt at indtaste en default formateringstekst som systemet bruger på nye varelinjer. Man kan naturligvis altid efterfølgende ændre teksten på de enkelte varelinjer.
 
Filtrer på anlægstyper og regioner
Menupunktet 'Administrér opgaver' er blevet opdateret så der nu også er mulighed for at filtrere opgaver på anlægstyper og regioner. Dette er dig kun muligt under fanebladet 'Avanceret søgning'.
 
Adressekontaktpersoner
Brugere der er oprettet under systemejer kan nu altid vælges som adressekontaktpersoner på alle kunder i hele systemet. Dvs. at man nu kan vælge mellem alle brugere der er oprettet på; kunden, moderselskab og systemejer.
 
Ændre salgspris på varelinjer på smartphone
Det er nu muligt at ændre salgsprisen på en varelinje på smartphone tilgangen til Qmanager.
 
 
Advarsling under oprettelse af ny kunde
Systemet giver nu en advarsel ved oprettelse af en ny kunde, hvis det angivne kundenummer er benyttet i forvejen.